traduction

ONZE TOLKDIENSTEN

Geef een nieuwe dimensie aan uw meertalige evenementen dankzij onze ervaren tolken.

interpretation

Tolkdiensten

Tolken is het mondeling en simultaan weergeven van een discours in een andere taal. Tolken is iets totaal anders dan vertalen, het is een vak apart. Ons bureau helpt u om uw behoeften te bepalen en stelt de meest geschikte tolkmethode voor.
Simultaan tolken
Ideaal voor grote vergaderingen en congressen.
Consecutief tolken
Ideaal voor bedrijfsbezoeken, technische inspecties, seminars en besprekingen.
Fluistertolken
Vrijwel identiek aan simultaan tolken, de methode bij uitstek voor persoonlijke gesprekken en besprekingen in beperkte kring.
location_materiel

Verhuur van tolkmateriaal

Bij Scripto Sensu kunt u al het tolkmateriaal huren dat u nodig hebt. Van een kleine vergadering tot een groot internationaal congres beschikt u over betrouwbaar kwaliteitsmateriaal en professionele technische ondersteuning. Scripto Sensu stelt de technologie tot uw beschikking die u nodig hebt, al naargelang het communicatie- en interactieniveau dat u wilt bereiken.
Conferentiesystemen
Scripto Sensu stelt cabines, microfoons, verwarmingstoestellen, terminals, overheadprojectors, projectieschermen, … ter beschikking.

Digitaal
Scripto Sensu maakt gebruik van Bosch DCN-conferentiesystemen met volledig digitaal geluid. Het opgenomen signaal wordt direct gedigitaliseerd in de microfoon.

Meer weten over onze tolkdiensten? Neem nu contact met ons op of vraag gratis uw offerte aan !