traduction

WIE ZIJN WIJ ?

Meer dan woorden.

agence
Scripto Sensu is al meer dan 25 jaar een vaste waarde op de vertaalmarkt met talrijke tevreden klanten in heel Europa. Het geheim van ons succes schuilt wellicht in de toewijding, knowhow en ervaring van ons team.
Ervaren en gemotiveerde projectmanagers, professionele vertalers en performante technologieën: met deze ingrediënten brengen wij elk meertalig vertaalproject – hoe uitdagend ook – tot een goed eind.
agence
Team

Dit team zorgt dagelijks voor uw tevredenheid. Aarzel niet om contact op te nemen. Wij nemen uw vertaalproject graag ter harte.

Pierre
Directeur
Vertaler-terminoloog Pierre is de oprichter van Scripto Sensu. In 25 jaar beroepsactiviteit heeft hij zich weten te omringen met de beste specialisten in elk domein.
Caroline
Projectmanager
Caroline, uitstekend hobbybakster en fervent lezeres, is uw “Senior Executive Solutions”. Met haar toewijding vindt ze de oplossing voor uw noden.
Isabelle
Office manager
Isabelle, een vrouw met karakter afkomstig uit Namen, is onze kantoormanager. Ze ziet nauwlettend toe op de facturering en de betalingen, en aarzelt niet om de PM’s te hulp te schieten.Haar zin voor organisatie en haar jovialiteit laten het slechts zeer zelden of nooit afweten.
Coralie
Projectmanager
Coralie, grote fan van de popcultuur en eeuwige optimist, heeft haar moederland Frankrijk verlaten om bij het team van Scripto Sensu aan de slag te gaan en de “musts” van België te ontdekken. Ze lijkt misschien een tikje verlegen, maar is buitengewoon efficiënt.
Ralf
Sales Director
Het aanspreekpunt voor nieuwe klanten. Met meer dan 25 jaar managementervaring, biedt hij vernieuwende inzichten om uw vertaalprocessen te stroomlijnen. In zijn vrije tijd is hij toetsenist bij de blues-rockband Smokestack 19.
Olivier
Verantwoordelijke voor de tolkdiensten
Deze onvermoeibare globetrotter en tolk van hoog niveau is weergaloos in het opzetten van een eersterangs tolkenteam. Zodat uw congres een succes wordt.